سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

نسترن خواجه ئی – دانشجوی کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی
ساره بوستانی –
مهسا مجذوبی –

چکیده:

مصرف دانه کامل غلات و حبوبات باعث کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دیابت نوع ۲ برخی سرطانها و سایر بیماریهای مهلک می شود از جمله ترکیبات موثر برای سلامتی ترکیبات Phytochemical می باشند ویژگی انتی اکسیدانی و جذب رادیکالهای آزاد از جمله اثرات مثبت شناخته شده این ترکیبات می باشد درمقایسه با میوه و سبزیجات برخی دانه های غلات مثل سبوس سورگوم غنی تر میب اشد این ترکیبات حتی به عنوان جایگزین داروهای تجاری کاهش دهنده قند خون و سرطان کلون بدون تاثیرات سمی ناشی از داروهای شیمیایی بکار می روند تاثیر مطلوب آنتی اکسیدانی درسیستمهای روغنی ازدیگر فاکتورهای ومرد بررسی می باشد با توجه به نقش بی نظیر این ترکیبات درسلامتی انسان و خصوصیات عملکردی مطلوب آنها درمحصولات نانوایی غنی کردن آرد و نان از روشهای مطلوب درگنجاندن این ترکیبات ارزشمند تغذیه ای دررژیم افراد م یباشد.