سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: اولین همایش ملی تکنولوژی تولیدات گلخانه ای

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

محسن رضایی –
مریم صیادی –

چکیده:

با فزونی جمعیت و نیاز روزافزون جمعیت برای غذا متخصصان را بران داشت که با ایجاد سیستمهای کشت نوین که کنترل بهتری برای مدیریت و در نتیجه افزایش عملکرد به خصوص در واحد سطح باشدرا بوجود اورند کشور هلند از سالهای حدود ۱۹۷۰ اولین گلخانه ها را تاسیس و شروع به فعالیت نمود و به ترتیب این سیستم کشت در نقاط دیگر برای تولید محصولات مختلف گسترش یافت درایران این سیستم کشت هنوز نوپا می باشد نیاز به تخصص و اگاهی کامل از علوم روز لازمه مدیریت در بخش گلخانه ها می باشد شرک مهندسی گلدیس فسا در سال ۱۳۷۹ در شهرستان فسا شروع به فعالیت در تولید خیارهای گلخانه ای و غیرو نموده است . متاسفانه شوری اب یکی از مشکلات اصلی این شرکت بود که با توجه به حساس بودن خیار به شوری و محدودیتهای شرکت مذکور در هزینه و عدم وجودچاه مناسب در حوالی شرکت مزبور برآن شدیم که با توانمندی های علمی مشکل مربوط را حل نماییم مقاله مزبور دراین راستا می باشد این طرح از سال ۸۲-۷۹ به منظور بررسی تحمل ارقام خیار گلخانه ای رویال، نسیم، نگین، به شوری اب انجام گرفت.