سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: سومین همایش ملی نساجی و پوشاک

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

مصطفی سعیدی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،دانشکده تحصیلات تکمیلی،تهران
رامین خواجوی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،دانشکده تحصیلات تکمیلی،تهران
محمد اسماعیل یزدانشناس – دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،دانشکده مهدسی نساجی،یزد

چکیده:

به طور کلی برای ضدباکتری نمودن منسوجات ازدو دسته کلی مواد الی و مواد معدنی استفاده می شود مواد الی به علت مشکلاتی نظیر ثبات کم، مقاومت حرارتی پایین، سمیت و الرژی زایی کمتر مورد توجه می باشند نقره و ترکیبات آن از مناسب ترین مواد ضدباکتری معدنی می باشند اکثر تحقیقات صورت گرفته در خصوص ضدباکتری نمودن کالا پس از تولید معطوف به منسوجات طبیعی بوده است دراین مقاله خاصیت ضدباکتریایی منسوج پلی استر تکمیل شده با نانوذرات نقره در برابر باکتریهای گرم و مثبت و گرم منفی و یک قارچ بیماریزاد به دو روش کمی و کیفی بررسی شده است همچنین تحقیق درباره بهترین دز مصرف نانونقره صورت گرفته است.