سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

فرزین جمال زادفلاح – دانشجوی کارشناسی ارشد شیلات
حسین خارا – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد لاهیجان
عطا… یگانه کاری – عضو گروه تخصصی شیلات و آبزیان

چکیده:

بیشترین جمعیت کفال ماهیان دردریای خزر متعلق به گونه کفال طلایی میباشد بطوریکه بیش از نیمی از میزان صید را دردریای خزر به خود اختصاص داده است لذا به منظور بررسی تاثیر مقادیر گوناگون نمک برمدتماندگاری خاویارکفال طلایی صید تعداد۱۰ عدد ماهیان مولد درفصل زمستان ۱۳۹۰ توسط تورگوشگیر گردان ساحلی از تعاونی پره شهدای بندرانزلی صورت گرفت سپس مولدین صید شده به مرکز ملی تحقیقات فراوری آبزیان بندرانزلی منتقل شدند. پس ازاستحصال تخم ماهیان مولد با توجه به انتخاب سه تیمار ۲و۲/۵و۳درصد افزودن نمک خاویارها به سه قسمت مساوی تقسیم شده و به نسبت های ذکر شده پس از شماره گذاری تیمارها آنها را به مدت شش ماه درفریزردردرجه برودت ۳- نگهداری کرده و طی این مدت هردو ماه یکبار نمونه بردار یانجام شده و ازنظر آزمایشات شیمیایی میکروبی بررسی گردید.