سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مریم شاپوری – عضو هیئت علمی گروه منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
یاسمن فهیم دژبان – عضو هیئت علمی گروه منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

چکیده:

امروزه نیاز روزافزون جمعیت رو به رشد جهان به مواد غذایی بویژه پروتئین حیوانی سبب شده بشر از همه امکانات و زمینه ها جهت تامین ان استفاده نماید یکی از زمینه های مهم تامین غذای سالم ابزی پروری است که هم اکنون در سرتاسر جهان پیشرفت قابل توجهی کرده است یکی از نیازهای بسیار ضروری و اولیه ابزی پروری تامین لارو با کیفیت بالا است توسعه کمی و کیفی لارو ها از موضوعاتی است که بشر آن را جستجو می کند درکارگاهها جهت تولید لارو تدابیر خاصی در رابطه با غذا، بهداشت، بیماری، کیفیت، کمیت اب اتخاذ می شود تا دستیابی به لارو با کیفیت بالا امکان پذیر گردد تغذیه لاروها در مراحل اولیه از اهمیت بالایی برخوردار است لارو ماهیان در مراحل اولیه بسیار حساس بوده و کمیت و کیفیت غذا و اندازه غذا برروی رشد و نمو آنها تاثیر بسزایی دارد و ضروری است که در هر مرحله از رشد غذای مخصوصی مطابق گونه مورد نظر در اختیار لارو قرار گیرد.