سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۳

نویسنده(ها):

محمدحسین نادیان – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی
شاهین رفیعی – اساتید دانشگاه تهران
سیدسعید محتسبی –
سلیمان حسین پور – دانشجوی دکتری

چکیده:

چروکیدگی و تغییر ابعاد جسم در طول خشک شدن نقش مهمی را درتعیین کیفیت محصولات خشک شده ایفا می کند دراین مقالهیک روش براساس سیستم پردازش تصویر برای تعیین تغییرات ایجاد لایه های سیب در طول خشک شدن ارایه شده است این سیستم شامل یک دوربین دیجیتالی محفظه روشنایی و سخت افزارها و نرم افزارهایرایانه ای برای گرفتن و پردازش تصاویر درطول خشک کردن و به صورت برخط است آزمایشها دردماهای ۴۰ تا ۸۰ درجه سانتی گرادو درضخامتی های ۴و۲و۶ میلیمتر در سرعتهای هوای ۱و۱/۵ و ۲ متربرثانیه انجام گرفت تغییرات ابعاد سیب ها قطر بزرگتر قطر کوچکتر قطر در راستای جریان هوا قطر عمود برراستای جریان هوا درطول خشک کردن و به فاصله های زمانی هریک دقیقه بدست آمد. متغیرها یک رفتار خطی را با نسبت رطوبت نشان دادند.