سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۷

نویسنده(ها):

محمدمهدی کاظمی – عضو باشگاه پژوهشگران جوان
حسین قهرمانی – عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان
مرضیه بلندی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد دامغان

چکیده:

با توجه به اهمیت پسته به عنوان یکی از معروفترین خشکبار بسته بندی پسته ارزش معنی پیدا می کند برآن شدیم تا تاثیر نوع لفاف بسته بندی را در پسته درشرایط خلا بررسی کنیم مدت بسته بندی ۲ ماه تعیین شد و پارامترهای اندازه گیری شده درقبل و بعد از بسته بندی میزان قارچ آفلاتوکسین اندیس پراکسید و عدد یدی بود درآخر از انجام آزمایشات به این نتیجه رسیدیم که لفاف سه گانه پلی اتیلن ـ پلی استر ـ متالایز بهترین نوع لفاف می تواند باشد که کمترین آلودگی را داشته باشد.