سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

نگین سیف زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز
مهسا مجذوبی – اعضا هیئت علمی دانشگاه شیراز
عسگر فرحناکی –
غلامرضا مصباحی –

چکیده:

هدف از انجام این تحقیق بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمار شده با امواج فراصوت بود برای این منظور از دستگاهی با فرکانس ۲۰ کیلوهرتز و توان ۱۰۰ وات استفاده گردید برروی نمونه های تیمار شده و شاهد آزمونهای اندازه گیری میزان جذب آب درصدحلالیت و ویسکوزیته ذاتی انجام گرفت افزایش میزان جذب آب و درصد حلالیت و کاهش ویسکوزیته ذاتی نمونه ها با افزایش زمان تیمار حاکی از شکسته شدن مولکولهای نشاسته و آسیب دیدن گرانولها دراثر پراش امواج فراصوت بود.