سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین همایش ملی تولید و فرآوری خربزه

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

رضا جهانبانی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
علیرضا اسلامی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
ابوالفضل رضاطلب – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

چکیده:

صنعت میوه و سبزی برش داده شده از بخشهای نسبتا جدید و در حال رشد در صنایع غذایی است این فراورده ها بطور کامل قابل استفاده بوده و درصورتی که د رشرایط کاملا مناسب نگهداری شوند و یا میزان مقاومت و ماندگاری آنها از راه های مختلفی افزایش یابد درحین مصرف فاقد ضایعات می باشد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده map یکی از روشهای نوین مورد استفاده برای افزایش زمان ماندگاری برشهای تازه میوه ها سبزیجات می باشد دراین تحقیقات تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده را برروی ویژگیهای کیفی و میکروبی برشهایتازه خربزه از جمله تغییرات آروما رنگ ، بافت و تولید سم بوتولینال را بررسی کرده ایم.