سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

هدیه پورمولائی – دانشجوی کارشناسی ارشد
نشاط پورمولائی –
مریم آذری فر –
امین رنگ ریز –

چکیده:

فیلم های خوراکی به لایه نازکی از مواد خوراکی اطلاق می شود که به عنوان پوشش مواد غذایی و یا درلابهلای اجزای تشکیل دهنده ماده غذایی قرار داده می شود تا مانعی دربرابر عوامل مخرب مانند گازهایی چون اکسیژن و دی اکسید کربن رطوبت و غیره بودبه و تا مدت زمان نگهداری آن افزایش یابد درحال حاضر متداولترین پوشش های خوراکی عبارتند از پوشش های مومی برای میوه ها فیلم های چرب برای بسته بندی و نگهداری گوشت و درنهایت پوششهای شکلاتی که موارد استفاده مختلفی دارد بسته بندی خوراکی می توانند بهعنوان یک حامل یا ماده محصور کننده برای اجزای کارکردی مواد غذایی نظیر آنتی اکسیدان ها و مواد ضدمیکروبی طبیعی رنگ دانه ها و یا به عنوان مواد مغذی جهت پایداری میکروبی و شیمیایی و کیفیت تغذیه ای مواد غذایی بسته بندی شده مورد استفاده قرار بگیرد پوشش های خوراکی که امروزه مورد توجه قرارگرفته شامل پوششهای پلی ساکاریدی پروتئینی لپیدی و مرکب می باشد به دلیل مزایای فراوان این پوشش ها و اهمیت کاربرد آنها درصنعت بسته بندی به بررسی درارتباط با ویژگیهای مختلف آنها پرداختیم