سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

رضا جهانبانی – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه صنایع غ
ابوالفضل رضاطلب – عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، باشگاه پ

چکیده:

صنعت میوه وسبزی برش داده شده ، از بخش های نسبتاً جدید و در حال رشد در صنایع غدایی است. این فرآورده ها به طور کامل قابل استفاده بوده و در صورتی که در شرایط کاملاً مناسب نگهداری شوند و یا میزان مقاومت و ماندگاری آ نها از راه های مختلفی افزایش یابد، در مصرف فاقد ضایعات می باشد. بسته بندی اتمسفر اصلاح شدهMAP) یکی از روش های نوین مورد استفاده برای افزایش زمان ماندگاری برش های تازه میوه ها سبزیجات می باشد. در این تحقیق تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده را بر روی ویژگی های کیفی و میکروبی برش های تازه خربزه از جمله تغییرات آروما، رنگ، بافت و تولید سم بوتولینال را بررسی کرده ایم.