سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: اولین کنفرانس مدیریت آلودگی هوا و صدا

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سونا مظفری – بخش بیوتکنولوژی پزشکی_گروه نوروسایکوژنتیک – پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک تهران
لیلا محمدی – بخش بیوتکنولوژی پزشکی_گروه نوروسایکوژنتیک_پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک تهران
قاسم آهنگری – بخش بیوتکنولوژی پزشکی_گروه نوروسایکوژنتیک_پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک تهران
علی مجیدی – بیمارستان ولی عصر_بخش جراحی مغز و اعصاب_دانشگاه علوم پزشکی نیروی انتظامی
غلامرضا درخشان دیلمی – بیمارستان امام خمینی – بخش بیماری های تنفسی -دانشگاه علوم پزشکی تهران

چکیده:

بیش از۵۰۰میلیون از کل مردم جهان از الرژیهای غذایی بیش از۳۰۰ میلیون یا بیش از۵درصد جمعیت جهان هم اکنون ازآسم و rhinitis رنج می برند و بالای ۳۰درصد جمعیت بزرگسالان و ۴۰درصد کودکان را تحت تاثیر قرارمیدهد Wallace 2008 بعضی از دانشمندان فرض می کنند دلیل بالقوه آلرژی ها دردنیای مدرن ممکن است حساسیت بالا باشد استفاده زیاد ازانتی بیوتیک ها و کمتر درمعرض میکروب ها مثل باکتریها و ویروس ها قرار داشتن درطول دوران کودکی ممکن است باعث آسیب زدن به تعادل سیستم ایمنی و باعث ازدیاد حساسیت به آلرژن ها شود. Fishbein)2012 آلرژی یک بیماری ازدیاد حسیاسیت سیستم ایمنی می باشد Dorland medical dictionary واکنشهای آلرژیک وقتی رخ میدهد که سیستم ایمنی شخص با موادی که بصورت طبیعی بی ضررند ودرمحیط وجود دارند واکنش میدهد ماده ای که باعث واکنش می شود آلرژن نامیده میشود این واکنشها اکتسابی قابل پیش بینی و سریع هستند آلرژی یکی از ۴نوع بیماری های ازدیاد حساسیت می باشد و بطور معمول ازدیاد حساسیت نوع یک نامیده م یشود kay2000 فاکتورهای خطرآفرین آلرژی می تواننددر۲ دسته کلی قراربگیرند که فاکتورهای محیطی و فاکتورهای میزبان نامیده م یشوندGrammatikos 2008.