سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

علی جمالی – مدیرتولید کشت و صنعت روغن نباتی گلبهار سپاها – ن کارشناس ارشد شیمی آلی
مهرآیین قاسمی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر

چکیده:

با رشد جمعیت جهان ، تقاضا برای روغن خوراکی نیز افزایش یافته است، یکی از مهمترین اهداف کارخانه های روغنکشی استحصال روغن با بیشترین بازده با بالاترین کیفیت است . پارامتر های گوناگونی بر روی کیفیت و میزان استحصال روغن خام از اکستراکشن و کنجاله سویا تاثیر گذار می باشد این عوامل حساس که در افت تولید در تصفیه روغن نقش به سزایی دارند، متاسفانه هنوز در برخی از صنایع روغن کشی جایگاه تعیین کننده خود را پیدا نکرده اند. در این مقاله سعی شده است نقش انبارداری و شرایط دانه ، آماده سازی دانه و اکستراکشن بررسی شود. جداول و اطلاعات درج شده در این مقاله همگی برگرفته از یافته های علمی و عملی کارخانه گلبهار سپاهان می باشد