سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

هدیه پورمولایی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله امل
امین رنگریز – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
مریم اذری فر – کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

رژیم غذایی به عنوا ن کانون اصلی در تدبیر سلامت عمومی برای دستیابی سلامتی در طول زندگی از هجوم سریع بیماریهای مزمن مانند ناهماهنگی های گوارشی بیماریها ی قلبی – عروقی سرطان بیماریهای استخوانی جلوگیری کرده و به خوبی زندگی سالمت تری را فراهم می کند افزایش اگاهی از سلامت مصرف کنندگان و بیشتر شدن تقاضا برای غذاهای سالم تر نواوری و توسعه محصولات جدید تولید بین المللی مواد غذایی را سبب شده است که یکی از این محصولات و به واقع علوم جدید غذاهای عملگرا به عبارتی غذاهای فراسودمند غذاهای فراویژه می باشد و به غذاهایی گفته می شود که علاوه بر کارهای پایه نقشهای پایه ای خود عملیات ویژه ای دربدن ایفا می کنند غذاهای عملگرا غذاهایی هستند که علاوه بر مغذی بودنشان فواید سلامتی نیز ارائه می کنند این غذاها ممکن است مقدار بیشتری از مواد مغذی را فراهم کنند و یا حاوی ترکیبات فعال بیولوژیکی باشند که سلامتی بدن را حمایت می کنند