سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

نشاط پورمولائی – دانشجوی کارشناسی ارشد
امین رنگ ریز –
مریم آذری فر –
هدیه پورمولائی –

چکیده:

نانوتکنولوژی چگونگی ساخت ابزارهای نوین مولکولی منحصربفرد را با به کارگیری خواص شیمیایی کاملا شناخته شده اتمها و مولکول ها نحوه پیوندانها به یکدیگر ارایه میدهد مهارت مطرح دراین تکنولوژی دستکاری اتمها بطور جداگانه و قرار دادن دقیق آنهادرمکانی است که برای رسیدن به ساختار دلخوان و ایده آل مورد نیاز می باشد اولین و مهمترین عنصر پایه نانوذارت هستندکه می توانند از مواد مختلفی تشکیل شوند مانند نانوذرات فلزی و سرامیکی دومین عنصر پایه نانوکپسول است که کپسولهایی است که قطر نانومتری دارند و می توان مواد مورد نظر را درون آنها قرار دادو آنها را کپسوله کرد و شامل نانوکپسول های پلیمری و نانوامولسیون ها میشوند دراین مطلب همچنین به بررسی نانوکپسولیشن اندو گلوکوناز و رهایش کنترل شده ان دربیوپلیمر صمغ عربی و استفاده از وی پروتئین ها کپسوله شده و رهایش هوشمند آن نیز پرداختیم.