سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با تاکید بر کاهش مصرف نگهدارنده ها

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

ندا قسامی – بخش ظروف و بسته بندی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان- کارشن

چکیده:

با توجه به اهمیت انتقال آلودگی به فرآورده های غذایی از پوشش در تماس مستقیم با آنها مثل بسته بندیها و جعبه های مقوایی، کنترل این پوششها از نظر نوع و کیفیت مواد اولیه، تولید صحیح، نحوه نگهداری و عدم آلودگی ضروری بنظر می رسد. این مواد می توانند آلوده به انواع آلاینده های میکروبی و شیمیایی مضر برای انسان باشند و در طی تماس با ماده غذایی امکان انتقال آلودگی وجود دارد.