سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

وجیهه حشمتی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
رضا اسماعیل زاده کناری –
محمدرضا کسایی –

چکیده:

خشک کردن یکی از روشهای متداول نگهداری میوه ها و سبزیجات است هدف اصلی این روش کاهش رطوبت به منظور جلوگیری از فساد و حفظ مواد درمدت زمان طولانی تر می باشد فعالیت آبی فاکتوری مهم درتعیین عمر ماندگاری فعالیت آنزیم ها و ویتامین ها درمواد غذایی است و می تواند اثر مهمی بررنگ طعم و آرومای آن داشته باشد کاهش رطوبت کاهش وزن محصول جابجایی و ذخیره سازی بهتر آنها را به دنبال دارد خشک کردن به طور معمول توسط هوای داغ صورت میگیرد که باعث آسیب به بافت و ساختار مواد غذایی شده و اثرات منفی برارزش غذایی آن دارد دراین مقاله فناوری های نوین درصنعت خشکبار بررسی شده اند و توسعه تکنیکهای جدید دهیدراسیون به منظور کاهش مصرف انرژی و بهبود کیفیت مواد غذایی مورد توجه قرارگرفته شده است.