سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

الهه مرادی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قوچان
علی محمدی ثانی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قوچان

چکیده:

عناب با نام علمی izyphus jujube lam متعلق به خانواده رامناسه درخت یا درختچه ای خزان دار و بدون کرک است که درهمه جای ایران کشت می شود و به دلیل ارزش غذایی بالا درصنایع غذایی و داروسازی کاربرد بسیاری دارد محصول عناب مسیر بازاریابی یعنی مسیر محصول از تولید کننده تا دست مصرف کننده را بصورت سنتی طی می کند بدین لحاظ محصول بدست آمده از الودگی میکروبی برخوردار است به ویژه سطح بیرونی عناب که با گردوخاک و اکثر میکروب ها درتماس است آلوده می باشد دراین پژوهش امکان بهینه سازی و تعیین شرایط مناسب برای کاهش بارمیکروبی و ضدعفونی کردن نمونه های عناب خشک با استفاده از فناوری نوین پرتوی ماورای بنفش مورد بررسی قرارگرفته است.