سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مهسا عنایتی – دانشجوی سال پنجم دامپزشکی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد ا
مریم قنبری – دانشجوی سال پنجم دامپزشکی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد ا
علیرضا مختاری – کارشناس ازمایشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

چکیده:

سس مایونز از سس های امولوسیونی است که در همه جای دنیا مصرف فراوانی پیدا کرده است این سس گذشته از طعم مطلوبی که به عنوان یک چاشنی در غذاهایی مانند انواع ساندویچ ها و سالادها پدید می اورد بدان علت که موادی مانندتخم مرغ و روغن ترکیبات اصلی آن را تشکیل میدهند می تواندنقش موثری را در تامین مواد مغذی برای انسان داشته باشد شرایطی را که سس های امولسیونی از مرحله تولید تا مصرف طی می کنند در حفظ کیفیت آنها بسیار تاثیر می گذارد دراین پژوهش میزا ن الودگی میکروبی سس های مایونز یکبار مصرف مورد بررسی قرار گرفته است.