سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

اسماعیل عطای صالحی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
محمود حافظیه – مدیرگروه تغذیه موسسه تحقیقات شیلات ایران
فاطمه غلامحسینی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

چکیده:

صنایع غذایی و دارویی بالاترین تقاضای مصرف ژلاتین درجهان دارند ژلاتین به دست آمده از پستانداران گاوی خوکی استفاده وسیعی دارد اما به علت نگرانیهای مذهبی و بهداشتی دربین مصرف کنندگان باعث شک و تردید درمصرف این نوع ژلاتین ها شده است ژلاتین ماهی به ویژه ماهی های آب گرم ویژگیهای مشابه با ژلاتین خوکی دارند و می تواند جایگزین مناسبی برای استفاده درمحصولات غذایی باشد دراین پژوهش بهروشهای استخراج ژلاتین ماهی ترکیب منحصربفرد مزایا محدودیت ها و چالشهای مرتبط درتولید و استفاده از ژلاتین ماهی پرداخته شده است.