سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

شهلا صفری – کارشناسی ارشد مهندسی شیمی

چکیده:

سالها قبل زمانی که گرایش انسان به سوی کاهش چربی و مصرف مواد غذایی کم چربی درمراحل اولیه خود قرار داشت برخی گمانه زنی ها در مورد فواید و مضرات چربی ها و روغنهای مورد استفاده در مواد غذایی وجود داشت از آنجایی که چربی ها به طور کلی می توانند سبب افزایش وزن و چاقی درانسان شوند لذا تلاشهای زیادی برای یافتن آن دسته از چربی هایی که مصرف آنها نه تنها سبب چاقی نمی شود بلکه برای بدن نیز مفید بوده و خواص ویژه و سودمندی دارند تاکنون ادامه دارد دو نمونه از مهمترین چربی های مغذی اسید لینولئیک درهم آمیخته و فیتواسترولها یا همان استانولهای گیاهی هستند دراین مقاله سعی شده با بررسی خواص این چربی های مفید اثر تغذیه ای و خواص ایمنی زایی انها نیز بحث و بررس یشود