سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

ارمغان سالم – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی، رووه علوم و ص
سیداحمد شهیدی –
روژین معاذیان –
الهام آل حسینی –

چکیده:

قارچ در مقایسه با بیشتر سبزیجات به علت فعالیت های متابولیکی و محتوای آبی بالا، پس از برداشت مدت ماندگاری کوتاهی دارد. این مشخصه آن را برای فساد میکروبی و قهوه ای شدن آنزیمی مستعد می کند. استفاده از پوشش های خوراکی به عنوان یکی از راه های جلوگیری و کاهش دادن شدت تنفس در میوه جات و در نتیجه افزایش زمان ماندگاری و نگهداری آنها می تواند مطرح باشد. یکی از روش های نگهداری قارچ استفاده از پوشش خوراکی است که برای ایجاد ظاهر بهتر و حفاظت از غذا به کار می رود. در مورد قارچ، پوشش های آلوئوورا، صمغ تاراگاکانت، کیتوزان روغن آویشن، کیتوزان- – گلوکز، کیتوزان، صمغ آلژینات در پژوهش های مختلف مورد بررسی و استفاده قرار گرفته اند. در این پژوهش ها ویژگی های مختلف قارچ طی نگهداری نظیر رنگ، کیفیت شیمیایی، افت وزن و … مطالعه شده اند. نتایج بررسی ها نشان داده است که پوشش دهی باعث افزایش مدت ماندگاری و حفظ کیفیت قارچ می شود.