سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

حسین قهرمانی – عضو باشگاه پ ژوهشگران جوان ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
اسماعیل عطای صالحی – عضو هیات علمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
یاسمن جهانگیری – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:

در این تحقیق برای ترسیم روند تغییر در کیفیت آبمیوه انجیر از شرا یط نگهداری (در نور یا در تاریکی) و همچنین میزان و نوع اسیدی کردن (شامل دو اسید آلی اسکوربیک اسید و اسید سیتریک)آبمیوه خام قبل از فرایند پاستوریزاسیون به عنوان مولفه های موثر بر هدف استفاده شد و در مدت ۰-۶ هفته مقدار اسیدیته و میزان کل جامد محلول در نمونه ها اندازه گیری شد و با نمونه آبمیوه های مرجع (بدون اسید) مقایسه گردید.نتایج حاصل نشان داد که برای داشتن یک آبمیوه با کیفیت پایدار بهتر است ان را در شرایط تاریک نگهداری نمود و همچنین با اسیدی کردن آن با اسید اسکوربیک در بالاترین سطح پیشنهادی میتوان بیشتر از ثبات کیفیت آبمیوه اطمینان داشت.