سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

محسن احمدیان – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی
علی سبزمیدانی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده:

انگور تازه برای درمان بسیاری امراض نظیر سرطان، عفونت چشم، پوست و بیماری های کلیه و کبد تجویز می شود. در این راستا تحقیقات جدید بیانگراین موضوع می باشند که بسیاری از خواص درمانی انگور بدون شک مرتبط با هسته آن است . GSE دارای پروناتروسیانیدین می باشد که نوعی فلاونوئید بی رنگ بوده و دارای فعالیت بیولوژیکی ازجمله فعالیت آنتی اکسیدانی ٬ اثر ضد سرطان و اثر محافظتی روی کلاژن پوست می باشد. رزوراترول ترکیب مهم دیگر موجود در هسته انگور است که مکمل آنتی اکسیدانی معمول تری محسوب می شود. نتایج تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات استخراج شده از هسته انگور دارای خواص ضد میکروبی میباشد. نقطه مشترک همه این تحقیقات وجود ترکیبات فراوان فنولیک در ساختار ترکیبات جدا شده از هسته انگور می باشد. GSE از دانه انگور استخراج خشک و خالص شده و یک عصاره غنی از ترکیبات فنلی که خاصیت آنتی اکسیدانی ضدمیکروبی و ضد التهاب دارد بدست می اید. هسته انگور دارای فیبر چربی و اسید چرب غیراشباع مفید پروتئین مناسب و آنتی اکسیدان های قوی که می تواند در درمان بسیاری از بیماریها همچون انواع سرطان ها بیماریهای قلبی عروقی زخم معده و چاقی مفرط التهابات پوستی و دیابت نقش داشته باشد