سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

فاطمه روزبهانی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
محمد شاهدی –
مهدی کدیور –

چکیده:

سیرGarlic با نام علمی آلیوم ساتیووم Allium sativum گیاهی دارویی با سابقه مصرف بیش از ۵۰۰۰ سال می باشد سیر از گیاهانی است که بیشتر به صورت چاشنی در غذا استفاده می شود مطالعات اپیدمیولوژیک نشان میدهد که رابطه معکوسی بین مصرف سیر و بیماریهای قلبی عروقی وجود دارد دراین رابطه استفاده ازنانوتکنولوژی ممکن است بتوانددر تشدید ویژگیهای درمانی گیاه سیر کارساز باشد آسیاب مکانیکی گلوله ایی سیاره ایی به عنوان یک روش خوب برای تولید نانوپودرها شناسایی شده است زمان آسیاب کاری یکی ازمتغیرهای مهم در تولید نانوذرات به شمار می رود نتایج نشان داد که با افزایش زمان آسیاب کاری درمحدوده ۴۰ تا ۶۰ ساعت برای پودر سیر تعداد ذرات کمتر از ۱۰۰ نانومتر افزایش پیدا می کند درحالیکه با افزایش بیشتر زمان آسیاب کاری کلوخه شدن نانوذرات مشاهده میشود.