سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

فروغ محترمی – دانشجوی مقطع دکتری علوم و صنایع غذایی
محسن اسمعیلی – استادیار دانشگاه ارومیه

چکیده:

نانهای مسطح قوت غالب و منبع اصلی کربوهیدرات درسبد غذایی مردم کشور ما هستند با توجه به اهمیت افزایش زمان ماندگاری و کم کردن میزان ضایعات هدف این پژوهش تولید نان غنی شده با پودرآلوئه ورا به منظور افزایش ارزش تغذیه ای و به تعویق انداختن بیاتی است دراین مطالعه نان لواش با افزودن و بدون افزودن پودرآلوئه ورا به روش سنتی دریکی از نانوایی های محلی پخته شد و اثر افزودن پودر آلوئه ورا روی ویژگیهای خمیر و کیفیت نان لوا ش و بیاتی آن با آنالیزر بافتی TA.XTPLUS مورد ارزیابی قرارگرفت