سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۳

نویسنده(ها):

طاهره بنار – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:

به دلیل تاثیر جهانی شدن تغییرات شدیدی درکل شیوه زندگی ما به وجود آمد زندگی روزمره شتابزده موجب وابستگی بیشتر به مصرف غذاهای آماده که حاوی مقادیر ناچیزی فیبرند می شود پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای و الیگوساکاریدهای پایدار لیگنین مواد مربوط به کمپلکس پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای و لیگنین درگیاهان سایر کربوهیدراتهای مشابه مانند نشاسته ی مقاوم و دکسترین ها و ترکیبات کربوهیدراتی سنتزی مثل پلی دکستروز جز فیبرهای رژیمی طبقه بندی شده اند اکثرا مقادیر عمده ای از انها د رغلات میوه ها و سبزیجات یافت می شود همانطور که اعلام شده مصرف روزانه ی فیبررژیمی به جلوگیری ا زناهنجاری های تغذیه ای مانند مشکلات روده ای بیماری های قلبی عروقی دیابت های نوع ۲ برخی از انواع سرطان و چاقی کمک می کند عموما گوشت فاقد چنین اجزای بالقوه ای است که به منظور سالم سازی بیشتر محصول می توان طی فراوری به آنها افزوده گردد منابع متنوع سرشار از فیبر برای بهبود خواص تکنولوژیک و سلامتی در محصولات گوناگون تست شد و بسیاری از آنها در انتظار به کاررفتن درفراوری های گوشتی مختلف اند.