سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

فریبا عباسی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد

چکیده:

با تغییر شیوه زندگی و گرایش روزافزون مردم به سمت غذاهای فراوری شده و همچنین عدم رعایت تنوع دراستفاده از گروه های مختلف مواد غذایی نگرانی ها درمورد بروز بیماریهای ناشی از کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در حال افزایش می باشد کمبود آهن شایع ترین علت کم خونی است کم خونی در تمام سنین دیده می شود یکی از راه های جلوگیری از ابتلا به کمبود آهن غنی سازی مواد غذایی است غنی سازی عبارت ست از افزدن یک یا چند ماده مغذی به غذایمصرفی متداول مردم غنی سازی مواد غذایی با انواع موادمغذی مثل آهن روی کلسیم ویتامین های گروه B به عنوان ارزانترین و موثرترین راه برای کاهش شیوع کمبود ریزمغذی ها درجامعه مطرح است دراین مقاله به بحث غنی سازی آرد با آهن و روش غنی سازی آن که درسال ۸۵ بهعنوان یک طرح ملی درکل کشور به تصویب و اجرا رسید می پردازیم امید که با توسعهشناخت متخصصان و مصرف کنندگان نسبت به فواید این گونه محصولات و افزایش فعالیت های ترویجی استفاده از این مواد بتوان درجهت رسیدن به کشاورزی پایدار درکشوریاری رساند.