سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

باقر صفری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان،عضو باشگاه پژوهشگران جوان
امین جهانگرد – کارشناسی محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران
حسن پرویزی مساعد – دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان،عضو باشگاه پژوهشگران جوان

چکیده:

فلوریداسیون آب در واقع به عنوان تنظیم آگاهانه سطوح فلوراید در آب تعریف شده است، طوری که بیشترین حمایت بر علیه بیماری‌های پوسیدگی دندان با کمترین خطر ایجاد فلوئورسیس دندان صورت گیرد. از آنجایی که فلوراید از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند بنابراین لازم است تا مقدار آن در داخل آب آشامیدنی تنظیم گردد چرا که مازاد آن منجر به مشکلاتی بر روی سلامتی انسانها می گردد که از آن جمله می توان به بیماری های فلوئورزیس دندانی و استخوانی اشاره کرد. بنابراین مدیریت فلوراید در آب آشامیدنی لازم و ضروری می باشد .برای این منظور از روشهای فلوریداسیون و فلورزدایی آب استفاده می شود. بدین صورت که در صورت کمبود فلوراید در آب آشامیدنی به آن فلوراید تزریق می کنند و در صورت ازدیاد آن از روشهای حذف استفاده می گردد. بنابراین در این مطالعه سعی شده تا ضمن بیان اثرات ناشی از کمبود و ازدیاد فلوراید بر بدن به روشهای کنترل آن در منابع آب پرداخته شود