سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

فرزانه شهرکی – دانشجویان کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار ،گروه علوم
مریم رنجبر –
تکتم هجرانی –

چکیده:

بسته بندی فعال یک مفهوم تازه ای است که می تواند به عنوان نوعی بسته بندی در هر یک از پوششها ، تولیدات شناخته شود و اثر متقابل محیطی برای افزایش ماندگاری و یا گسترش سلامتی یا بهبود خواص حسی در حالیکه به طور همزمان خواص کیفی محصول را حفظ کند داشته باشد در این مقاله به عملکرد بسته بندی فعال و اثرات قابل ملا حظه ای که بر روی کیفیت محصولات غذایی درون بسته می گذارد و همچنین اثرات مواد افزودنی مثل دارچین که دارای ترکیبات ترانس سینامالدهید می باشد و باعث افزایش ماندگاری و بهبود خصوصیت کیفی محصول می شود پرداخته می شود