سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیده شادی میرزمانی – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه صنایع غذایی، شوشتر

چکیده:

بستنی یک فراورده لبنی مغذی است و بدلیل ارزش غذایی بالا ، pH خنثی و قابلیت نگهداری طولانی مدت ، محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها می باشد .آلودگی این فراورده به میکروارگانیسم ها می تواند سبب مسمومیت و عفونت های غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازد . مطالعه حاضر به منظور ارزیابی کیفیت بهداشتی بستنی های سنتی مصرفی از نظر آلودگی باکتریایی انجام گردید. دراین بررسی تعداد ۰۲۱ نمونه بستنی سنتی از بستنی فروشی های سطح شهرستان شوشتر جمع آوری شد و از نظر آلودگی میکروبی مطابق با استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفت