مقاله بررسی گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی انگور رشه (.Vitis vinifera L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در نیمسال دوم ۱۳۹۲ در ماشین های کشاورزی از صفحه ۱۲۳ تا ۱۳۲ منتشر شده است.
نام: بررسی گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی انگور رشه (.Vitis vinifera L)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انگور رشه
مقاله دما
مقاله ضریب هدایت حرارتی
مقاله گرمای ویژه
مقاله محتوای رطوبتی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خدایی جلال
جناب آقای / سرکار خانم: صمیمی هادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
انگور رشه کردستان یکی از میوه های خوشمزه و شیرین با رنگ سیاه می باشد. این میوه شامل ویتامین های E، C و برخی محافظت کننده ها مثل آنتی اکسیدان ها می باشد. برای طراحی تجهیزات و امکانات برای خشک کردن، فرآوری و بسته بندی انگور رشه به دست آوردن گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی آن امری ضروری و مهم می باشد. در تحقیق حاضر خواص حرارتی انگور رشه کردستان شامل گرمای ویژه و انتقال حرارت مورد بررسی قرار گرفت. برای به دست آوردن گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی، به ترتیب از روش مخلوط نمودن و روش سیم داغ استفاده شد. تمام آزمایش ها در دماهای 60، ۵۰، ۴۰ و ۷۰ درجه سلسیوس و سطوح رطوبتی ۲۲٫۳۶، ۳۷٫۵۶، ۵۲٫۱۳ و ۷۱٫۵۳ درصد انجام شد. نتایج نشان داد که گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی انگور رشه به ترتیب به صورت خطی از ۱٫۶۵۲۳ kJ kg-1 oC-1 تا ۳٫۳۲۵۳ kJ kg-1 oC-1 و از ۰٫۱۲۵۲ W m-1 oC-1 تا ۰٫۴۲۰۲ W m-1 oC-1 با افزایش درجه حرارت و افزایش سطوح رطوبتی به طور خطی افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان داد که اثر رطوبت بر تغییرات گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی نسبت به درجه حرارت بسیار معنی دارتر است.