مقاله بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۰ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۷ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوست سبز گردو
مقاله قند قابل تخمیر
مقاله هیدرولیز
مقاله بیواتانول
مقاله تاگوچی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: آراسته نوده علی
جناب آقای / سرکار خانم: ارجمند مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: فنایی محمدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: سیف کردی علی اکبر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثیر متغیرهای اصلی موثر بر فرایند تولید قند قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از طراحی آزمایش های به روش هیدرولیز اسید غلیظ مطالعه شده است. بر اساس نتایج آزمایش های قبلی، دما ۶۵، ۸۰، ۹۰ درجه سانتی گراد، زمان واکنش ۲، ۳ و ۴ ساعت، غلظت اسید ۲۰%، ۴۰% و ۶۰% و جزء جامد ۵%، ۱۰% و ۱۵% برای بررسی انتخاب شده است. غلظت گلوگز، زایلوز، فورفورال و اسید استیک با استفاده از HPLC اندازه گیری شده است و با استفاده از یک مدل ریاضی دو مجذوری مدل شده است. مدل ریاضی بر اساس آزمایش های مستقل اثبات شده و بر اساس آن شرایط بهینه حصول بالاترین میزان گلوگز محاسبه شده است. در این شرایط (غلظت اسید سولفوریک ۳۶%، دمای واکنش ۹۰oC، جزء جامد ۱۵% و ۱۷۵ دقیقه) میزان گلوگز، پنتوز، فورفورال و اسید استیک به ترتیب ۱۲٫۷۲۴، ۲٫۹۲، ۳٫۱۸ و ۶٫۴۴ محاسبه شده است.