دانلود مقاله بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل
مقاله بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در سلامت و بهداشت اردبیل از صفحه ۱۲۷ تا ۱۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله غذاهای فوری (فست فودها)
مقاله سلامت
مقاله اردبیل
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: امانی فیروز
جناب آقای / سرکار خانم: نعمتی علی
جناب آقای / سرکار خانم: رحیمی الناز
جناب آقای / سرکار خانم: فرضی زاده فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: دیده وری المیرا
جناب آقای / سرکار خانم: نصیرپور فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: احمدی فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: مهاجری مهسا
جناب آقای / سرکار خانم: تذکری زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: محمدنیاارنج علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: سوادپور محمدتقی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: افزایش مصرف غذاهای آماده در سال های اخیر بر سلامت جامعه تاثیر گذاشته است. بر این اساس شناخت دلایل استفاده از غذاهای آماده، میزان مصرف و جلوگیری از افزایش استفاده آنها اهمیت دارد. این مطالعه با هدف بررسی میزان استفاده مردم شهر اردبیل از غذاهای آماده انجام گرفت.
روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی ۲۰۰ نفر از افراد سالم با محدوده سنی ۴۷-۱۴ سال به طور تصادفی از نقاط مختلف شهر اردبیل برای مطالعه انتخاب شدند. اطلاعات لازم از طریق یک پرسشنامه عمومی و تخصصی و به روش حضوری و مصاحبه گردآوری گردید. روایی پرسشنامه توسط متخصصین آموزش بهداشت و تغذیه بررسی و مورد تائید قرار گرفت. داده ها با استفاده از روش های آماری توصیفی،ANOVA و کای دو، در نرم افزار آماری SPSS.16 مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که میزان غذاهای آماده مصرفی در افرد شهری از نظر آماری بیشتر از افراد روستایی بود (p<0.05) اختلاف معنی داری بین نوع و تعداد دفعات غذاهای آماده مصرفی با شغل افراد و نیز بین نوع غذاهای آماده مصرفی با سطح تحصیلات وجود داشت (p<0.05) هیچ اختلاف معنی داری مابین نوع غذاهای آماده مصرفی و سن مشاهده نگردید.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف غذاهای آماده در تمامی مشاغل و افراد مورد مطالعه احتمالا به دلیل افزایش گرفتاری و کمبود وقت رایج می باشد. همچنین محل سکونت، نوع شغل و سطح تحصیلات می تواند در نوع و تکرار غذاهای آماده مصرفی تاثیرگذار باشد.