مقاله بررسی اثر نوع مغزی و پوسته بر مقاومت های مکانیکی پانل ساندویچی سبک وزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۲ در تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران از صفحه ۷۲۰ تا ۷۳۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر نوع مغزی و پوسته بر مقاومت های مکانیکی پانل ساندویچی سبک وزن
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پانل ساندویچی
مقاله لانه زنبوری
مقاله فوم پلی اورتان
مقاله مقاومت های مکانیکی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غفرانی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: پیشان سکینه
جناب آقای / سرکار خانم: طلایی آیسونا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
افزایش روزافزون تقاضای استفاده از مواد اولیه مقاوم و سبک وزن در ساخت مبلمان منزل و اداری، ضرورت بررسی و بهینه سازی خواص آن ها را آشکار می سازد. در این پژوهش اثر نوع پوسته و مغزی بر مقاومت های مکانیکی پانل ساندویچی سبک وزن مورد بررسی قرار گرفت. پوسته ها از جنس MDF و با ضخامت ۳، ۶ و ۸ میلی متر، تخته خرده چوب با ضخامت ۸ میلی متر، تخته ۳ لایه با ضخامت ۳٫۸۰ و تخته ۵ لایه با ضخامت ۷٫۲۸ میلی متر انتخاب شد. نوع مغزی از جنس فوم پلی اورتان و لانه زنبوری از جنس کاغذ کرافت با پهنای ۳ سانتی متر بود. در ادامه مقاومت خمشی، مدول الاستیسیته، مقاومت به ضربه و مقاومت به فشار پانل های ساندویچی سبک وزن ساخته شده بر اساس استانداردهای ASTM C365-94،ASTM C 393  و DIN 52189: 1992 مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مقاومت های مکانیکی پانل سبک وزن ساخته شده از مغزی فوم پلی اورتان، به دلیل تراکم بیشتر و سطح اتصال مناسب با پوسته، نسبت به پانل سبک وزن ساخته شده از مغزی لانه زنبوری کاغذ کرافت بیشتر بود. در نمونه های ساخته شده از پوسته MDF، با افزایش ضخامت پوسته، مقاومت های پانل ساندویچی افزایش یافت. بنابراین بهترین نتایج برای پانل ساندویچی سبک وزن ساخته شده از پوسته تخته لایه و مغزی فوم پلی اورتان بدست آمد.