مقاله بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۰ در پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی) از صفحه ۳۲۹ تا ۳۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روش مصرف
مقاله فربنات
مقاله کود آلی
مقاله لوبیا

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سماوات سعید
جناب آقای / سرکار خانم: دلاوری امیر
جناب آقای / سرکار خانم: پازکی علیرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر کود آلی هوموسی فربنات بر جذب عناصر غذایی و عملکرد گیاه لوبیا، آزمایشی گلدانی در شرایط گلخانه به صورت طرح آماری کاملا تصادفی در سه تکرار ه اجرا گردید که در آن تیمارهای آزمایشی شامل: روش بذر مال (مصرف مقادیر صفر، ۲ و ۴ درصد کود آلی مایع فربنات ال)، روش مصرف خاکی (مصرف مقادیر صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در لیتر کود آلی مایع فربنات در دو مرحله سه برگی و قبل از گلدهی) و روش محلول پاشی (مصرف مقادیر صفر، ۰٫۵ و ۱ درصد کود در دو مرحله سه برگی و قبل از گلدهی) بود. نتایج تحقیق نشان داد که مصرف کود آلی فربنات سبب افزایش عملکرد ماده خشک گیاه و غلظت عناصر غذایی میکرو و ماکرو نسبت به شاهد گردید که این افزایش از نظرآماری در سطح پنج در صد معنی دار بود. روش مصرف خاکی فربنات نسبت به روش های محلولپاشی و بذر مال اثرات بیشتری بر شاخص های مورد اندازه گیری داشت.