مقاله بررسی اثر تغذیه ای بره موم بر عملکرد تابولیسمی جوجه های گوشتی آرین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی جانوری از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تغذیه ای بره موم بر عملکرد تابولیسمی جوجه های گوشتی آرین
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بره موم
مقاله جوجه های گوشتی
مقاله آرین

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خجسته شلمانی ساسان
جناب آقای / سرکار خانم: تاتینا مصطفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف محلول الکلی بره موم در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار (۰، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰ و ۲۵۰) میلی گرم بره موم در کیلوگرم جیره) به مدت ۴۲ روز اجرا شد . صفات مورد اندازه گیری شامل مصرف خوراک، اضافه وزن بدن ، ضریب تبدیل غذا و درصد تلفات بودند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که در تمام دوره های پرورش بویژه کل دوره متوسط مصرف خوراک، اضافه وزن بدن و ضریب تبدیل غذا در پرندگان تغذیه شده با بره موم بالاتر می باشد. همچنین با مصرف بره موم میزان تلفات نسبت به گروه شاهد کاهش یافته است.