مقاله بررسی اثرات مقادیر مختلف کود نیتروژن و پتاسیم بر درصد روغن و پروتئین دانه در کلزا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در زراعت و اصلاح نباتات ایران از صفحه ۸۵ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات مقادیر مختلف کود نیتروژن و پتاسیم بر درصد روغن و پروتئین دانه در کلزا
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزا
مقاله کودهای نیتروژن و پتاسیم
مقاله درصد روغن و پروتئین
مقاله عملکرد دانه و وزن هزار دانه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سام دلیری مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: مظلوم پوریا
جناب آقای / سرکار خانم: خدابنده ناصر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.