سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

حامد ترک زاده – دانشجو دانشگاه صنعتی شریف

چکیده:

به دلیل محدود بودن منابع آب استفاده بهینه از آب و همچنین فاضلاب خروجی اهمیت اقتصادی و زیست محیطی فراوانی دارد صنعت مواد غذایی مصرف بالای آب و نیز پتانسیل بالایی برای استفاده مجدد از آب دارد درباره پتانسیل های موجود بحث شده و مثالهایی ازاین پتانسیل ها آورده شده است دربسیاری از موارد استفاده مجدد از آب نیازمند مطالعه دقیق و آگاهی کامل از خطرات استفاده مجدد رای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت مواد غذایی و درنتیجه سلامت مصرف کنندگان است اجرای این برنامه درصنعت مواد غذایی چالشهایی از نظر دانش فنی و تجربه تخصصی برای تولید کنندگان و نیز مسئولین بهداشت عمومی ایجاد می کند.