سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

مژگان مقصودلو – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار گروه علوم و صنایع غذایی
مرجان صالحی –
فهیمه زمانی افشار –
مینا توحید زاده –

چکیده:

یک فراورده جانبی MCN با ارزش پایین است که درصنع مالت به وجود می آید و یک منبع ارزان از نیتروژن و ویتامین هاست و این قابلیت را دارد که به عنوان یک مکمل مغذی در تخمیرها برای تولید اسید لاکتیک استفاده شود دراین کار مکمل آب پنیر به همراه MCN برای تولید اسید لاکتیک از طریق تخمیر به وسیله لاکتوباسیلوس کازئی را بررس یکردیم نتایج نشان میدهند که MCN می تواند به خوبی به عنوان یک مکمل غذایی برای تولید اسید لاکتیک از طریق تخمیر و دستیابی به قند تبدیل شده است و بازده اسید لاکتیکی مشابه با مکملهای YE به کار رود با این وجود نتایج نشان میدهند که میزان ناخالصی های باقیمانده پس از فرایند تخمیر خیلی بالاست