سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

فرزانه سلامی – سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

چکیده:

تولید غذاهای تخمیری براساس استفاده از کشت های اغازگر می باشند به عنوان مثال می توان باکتریهای لاکتیکی را نام برد که باعث اسیدی کردن سریع مواد اولیه می شوند اخیرا کشت های آغاز گر جدید باکتریهای لاکتیکی با یک نقش مهم صنعتی افزایش پیدا کرده اند بعنوان مثال باکتریهای لاکتیکی که تولید کننده مواد آنتی باکتریال پلیمرهای قندی شیرین کننده ها ترکیبات اروماتیک ویتامین ها آنزیم های مفید هستندو یا دارای خاصیت های پروبیوتیک می باشند درتولید غذاهای تخمیری نقش بسزایی دارند کاربرد کشت های آغاز گردر تخمیرهای غذایی شامل محافظت غذایی و ایمنی آغازگرهای کاربردی برای محصول بهینه آغازگرهای کاربردی با مزیت های سلامتی می باشند کشت های اغازگر باکتریهای لاکتیکی کاربردی ممکن است به خاطر مزیت های تکنولوژیکی و بازاریابی و سالمتی مورد استفاده قرارگیرند این سویه ها ممکن است به وسیله مهندسی ژنتیک یا یک ارگانیسم تیپ وحشی بدست آیند.