سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، شریانهای حیاتی و سازه های زیر زمینی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

حبیب اله زارع هرفته – دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش تغذیه دام دانشگاه آز

چکیده:

بحران در حقیقت بروز یک فشار روانی و اجتماعی بزرگ و ویژه است که باعث از هم گسیختگی و اختلال در جریان زندگی افراد و جامعه می شود و خسارات مالی،جانی و ساختاری آن سبب ایجاد تهدیدها،خطرات و نیازهای جدیدی می شود. بحران دارای ویژگی و خصوصیات خاص خود نظیر غیر قابل پیش بینی بودن،آثار مخرب،طولانی و استهلاکی،تصمیم گیری تحت شرایط وخیم و در زمان محدود و اطلاعات ناقص،غافلگیری و استرس و محدودیت و فشردگی زمان می باشد. با بروز بحران یکی از مهمترین مسائلی که در نخستین لحظات مورد توجه قرار می گیرد تامین مواد غذایی سالم و کافی است.با تخریب منابع تولید مواد غذایی، تخریب محل زندگی افراد و مراکز تهیه و فروش مواد غذایی، آسیب به شبکه توزیع برق و آسیب دیدگی جاده ها و راه های ارتباطی تامین مواد غذایی برای بازماندگان با مشکل مواجه می شود که برای تغذیه بازماندگان باید از منابع دیگری استفاده کرد.یکی از این منابع مخازن ذخیره مواد غذایی می باشد. مخازن ذخیره مواد غذایی جایگاه هایی هستند که با طراحی ویژه و مکان یابی مناسب مواد غذایی را می توان در بلند مدت در آن ذخیره کرد و در مواقع بحران از آنها استفاده کرد.