سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

مهدیه مرادپور – دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغا
رضا اسماعیل زاده کناری – هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی س
لیلا نوری – هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی دامغان

چکیده:

از زمانیکه ترکیبات فنولی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی شناخته شده اند، با توجه به غنی بودن برگ های زیتون به ترکیبات فنولی محققان را به مطالعات روی برگ زیتون جذب کرد. اخیراا برگ های زیتون در محصولات پزشکی، بهداشتی و آرایشی و داروسازی مورد استفاده قرار گرفته است.برگ زیتون دارای عملکرد بالایی توسط استخراج صنعتی در صنایع غذایی است. در این مطالعه، به طور خلاصه اهمیت برگ های زیتون، ترکیب برگ های زیتون، فنولیک عمده در برگ های زیتون و اثر سلامتی انها شرح داده شده است. ترکیبات زیست فعال در روغن زیتون که می توانند از بروز بیماری های قلبی عروقی و برخی از سرطان ها جلوگیری نمایند، آن را به یک محصول فراسودمند در صنایع غذایی تبدیل نموده است. مطالعات بر – روی تکنولوژی مورد استفاده در برگ زیتون مورد بررسی قرار گرفته شده است. و سپس برگ های زیتون در صنعت غذا مورد بحث قرار گرفته شده است. انتظار می رود که این مطالعه برای محققان دانشگاهی و صنعتی از نظر علاقه مندی آنها به آنتی اکسیدان ها، افزودنی های موادغذایی، غذاهای عملگر، و برگ های زیتون مفید خواهد بود .