سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

شهره واحد – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، گروه صنایع غذایی، شهرض
ژاله ایزدی – دانشجوی کارشناسی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
مهدی ایزدی – کارشناس مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

چکیده:

قد مایع خرما برای اولین بار در دنیا ، در ایران و با هدف دستیابی به رژیم غذایی سالم، تنوع در فرهنگ غذایی، کمک به تولید کنندگان خرما، تولید محصولات متنوع ایرانی، بهبود تجارت خارجی و جهانی شدن بخش کشاورزی و صنعت، تولید شده است. با توجه به اینکه تولید فراورده های جانبی خرما از جمله ن قد مایع، مقرون به صرفه اقتصادی است، در این تحقیق به روش تولید این ماده و بررسی برخی از خواص شیمی فیزیکی محصول تولیدی پرداخته شده است.