سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

احمد ولی زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
سهراب ایمانی –
ژینوس رستگار –

چکیده:

امروزه استفاده کشاورزان از سموم دفع آفات و عرضه محصولات سم پاشی شده در مدت زمان کوتاه به بازار باعث افزایش باقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی می شود که توجه به این مساله درموردم حصولاتی که بصورت تازه مصرف می شوند اهمیت بیشتری دارد بررسی وضعیت صنایع غذایی کشور از لحاظ استفاده و باقیمانده افت کش ها امری بسیار مهم و دربهبود امنیت غذایی جامعه و ایمنی سبد غذایی کشور نقش بسیار مهمی داشته دراین بررسی دوره کارنس حشره کش پرمصرف دیکلرووس برروی کاهو مورد ارزیابی قرارگرفت به این منظور از کرت های کشت شده کاهو ۳ بوته به صورت تصادفی در زمان بندی یک ساعت یک روز بعد ۳و۵و۷و۱۰و۱۵و۲۵ روز پس از سم پاشی نمونه برداری گردید نمونه ها پس از برداشت به ازمایشگاهی منتقل شدند درازمایشگاه نمونه ها به صورت جداگانه روش استخراج فاز جامدعصاره گیری و عصاره ها پس از تغلیظ به وسیله جریان گاز ازت به دستگاه گاز کروماتوگرافی تزریق شدند.