سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با تاکید بر کاهش مصرف نگهدارنده ها

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

هایده قاسمی – مسئول فنی و کنترل کیفیت آرد کیار شهرکرد- دانشگاه اصفهان
علی اسماعیلی – مدیرنان نارین دانشگاه علوم پزشکی اهواز

چکیده:

با در نظر گرفتن این مهم که نان قوت غالب مردم به ویژه قشر ضعیف جامعه بوده و همواره زینت بخش سفرههای ایرانی می باشد و با عنایت به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها، معضل ضایعات نان و دورریز آن شکل جدید تری به خود گرفته است. لذا ایجاب می کند راه کارهایی جهت جلوگیری از هدر رفتن این سرمایه ملی اندیشیده و برنامه ریزی در جهت بهبود آن صورت گیرد.