سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

لیلا پورحسینی – دانشجوی دکترای دانشگاه علوم و تحقیقات
علی عبادی – عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
یونس مستوفی – عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
علیرضا طلایی – عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

چکیده:

از جمله عوامل موفقیت در کشت بدون خاک مدیریت محلول غذایی می باشد. در این تحقیق تاثیر هدایت الکتریکی( EC ) محلول غذایی در سه سطح ( ۰٫۹ و ۱٫۳ و ۱٫۷ میلی زیمنس بر سانتی متر) ، دفعات محلول دهی و نسبتهای مختلف بستر کاشت روی رشد و باردهی توت فرنگی فرنگی رقم سلوا ( Fragaria ananassa cv. Selva ) مورد برسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که با افزایش EC محلول غذایی، رشد بوته ها افزایش پیدا کرد، اما اوج تولید محصول به تعویق افتاد. دفعات محلول دهی بیشتر و همچنین افزایش میزان کوکوپیت در بستر کشت، باعث افزایش رشد رویشی بوته ها شد