سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

هاجر فرخی – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
یونس مستوفی – دانشیاران دانشگاه تهران
ذبیح اله زمانی –
شیدا محبی – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

چکیده:

در این پژوهش میوه های گلابی رقم شاه میوه به مدت ۱۸ هفته تحت شرایط اتمسفر تعدیل یافته در بسته بندی شامل سه ترکیب گازی O2 4% +CO2 3% )G2 ,(O2 1% +CO2 3% )G1و هوای معمولی و دو نوع پوشش پلی اتیلن PE) PP) در سرد خانه با دمای ۱ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰ % نگهداری شد. نمونه برداری هر سه هفته یکبار انجام شد. بررسی نتایج به دست آمده نشان داد که استفاده از هر دو پوشش پلی اتیلن و پلی پروپیلن در کاهش از دست دادن وزن و همچنین حفظ میزان کلروفیل پوست میوه های گلابی رقم شاه میوه موثر بوده است. همچنین استفاده از هر سه ترکیب گازی به صورت موثری باعث حفظ میزان کلروفیل و میزان از دست رفتن وزن میوه ها شد. در ارتباط با مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون ترکیب گازی (O2 1% +CO2 3% )G1 موثر تر از دو ترکیب گازی دیگر بود.