سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: کنفرانس فناوری اطلاعات و جهاد اقتصادی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

صدیقه یزدان پناه – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

چکیده:

عملکرد اصلی یک بسته بندی در برگرفتن محصول و حفاظت از آن دربرابر رنج وسیع یا ز خطرهااست که ممکن است اثرات نامطلوبی برروی کیفیت آن درطول فرایند توزیع و انبار داشته باشد بسته بندی همچنین نقش مهمی دربازاریابی و فروش محصول دارا می باشد دراغلب موارد ترکیبی از دو ماده یا بیشتر برای بسته بندی یک محصول استفاده می شود بسته بندی نباید هیچ خطری برای سلامتی ایجاد نماید اطلاعات مورد نیاز برای مشتری شامل ارزشهای تغذیه ای تولید کننده تاریخ تولید سری ساخت و سایر موارد از طریق نوشتن با جوهر چاپ دردسترس قرار میگیرد برخی از جوهای چاپ چسب ها ترکیبات فرار آزاد می کنند به خصوص زمانی که خشک می شوند انتخاب محتاطانه این مواد برای جلوگیری از این منبع آلودگی درمواد غذایی بسیار ضروری است بیماریهایی مانند سرطان، نازایی اختلالات سیستم ایمنی از بسته بندی ناایمن ایجاد می شود یکی از راه حلهای مبارزه با این مشکلات استفاده از سیستم RFID برروی بسته بندی مواد غذایی است که مانع انتقال جوهر و چسب به داخل بسته بندی می شود.