سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

رضوان پوراحمد – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

چکیده:

اسید لینولئیک کنژوگهCLA) یک ترکیب فراسودمند(عملگر) است که معمولا در فرآورده های شیر و گوشت نشخوارکنندگان یافت می شود. شیر و فرآورده های لبنی دارای بیشترین مقدارCLA هستند. اخیرا توجه خاصی به تولید تجارتیCLA با استفاده از روش های مختلف معطوف شده است. همچنین تحقیقاتی پیرامون اثر پارامترهای مختلف فرآوری بر روی میزانCLA در فرآورده های شیر انجام گردیده است. علاوه بر این بررسی های حیوانی و انسانی بیانگر خواص فراسودمند(عملگر) و اثرات مفید CLA برای سلامتی بدن هستند. هدف از این بررسی ، توصیف جدیدترین دستاوردها و اطلاعات حاصله پیرامون CLA خصوصا در زمینه سنتز،ا ثر فراوری روی آن، همچنین ا ثرات بیولوژیکی در حیوانات و انسانها می باشد